top of page

Groentetassen - 20 en 21 juli


Deze week zit er in de tas (wijzigingen voorbehouden):

Klein sla, bosbiet, spitskool, rode paprika, rode ui

Standaard sla, andijvie (of bosbiet), courgette, spitskool, aubergine, rode ui

Groot sla, bosbiet ‘Cylindria’, courgette, koolrabi, rode paprika, rode ui

Extra groot sla, bosbiet ‘Cylindria’, courgette, koolrabi, rode paprika, rode ui

Fruit klein pruimen Opal (uit NL!)

Fruit groot pruimen Opal en mini watermeloen

Van eigen tuin: sla (diverse soorten), bosbieten (2 soorten), courgette, koolrabi, andijvie. De rest van de groente is dit keer via de biologische groothandel ingekocht. Dit jaar hebben we naast de ronde bieten een nieuw soort gezaaid met de naam Cylindria. Ik heb een foto bijgevoegd en dan weet je waarom ze zo heten: het zijn langwerpige bieten. En soms zijn ze in een bochtje gegroeid .

De komende weken hebben we minder tassen te vullen, want veel abonnees zijn of gaan op vakantie. Gelukkig heeft een aantal abonnees iemand blij kunnen maken met een lekkere groentetas. Fijn dat dat is gelukt! Voor iedereen die (binnenkort) weggaat: fijne vakantie!

De tuin gaat natuurlijk gewoon door en Maaike gaat samen met Yael en Jeannine door met planten, oogsten, schoffelen. Zelf heb ik (Ria) binnenkort nog wel een korte vakantie. In die periode wordt de mail wel gelezen, maar het kan zijn dat het even wat langer duurt dan normaal voordat er een reactie komt.

Eet er weer lekker van komende week!

Hartelijke groet,

Maaike Baack en Ria Marteijn


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page