top of page

Groentetassen - 24 en 25 november


Deze week zit er in de groentetas (wijzigingen voorbehouden):

1 persoons tas: witlof, spitskool, koolraap, winterpostelein, kastanje champignon

2 persoons tas: bleekselderie, spitskool, koolraap, winterpostelein, kastanje champignon

4 persoons tas: witlof, chinese kool, zuurkool, waspeen, kastanje champignon

Fruit klein: appels Topaz

Fruit groot: appels Topaz en groene kiwi

Deze week is het een tas met stevige winterkost. De bladgewassen uit Nederland raken langzamerhand op, behalve soorten als winterpostelein en veldsla. Die groeien op de eigen tuin langzaam, maar gestaag.

De winterpostelein van deze week is ingekocht. We hebben voor het eerst ingekocht via een nieuwe leverancier: Bioromeo uit Ens (Noordoostpolder). Zij leveren groenten van eigen bedrijf (vooral koolsoorten), maar kunnen ook groentes leveren van andere biologische bedrijven uit de polder. Het mooie is dat het van redelijk dichtbij komt en je weet ook van welke tuinder. Een mooie aanvulling op wat we zelf verbouwen. Zo blijven we steeds op zoek naar goede biologische groenten om in de tassen te kunnen doen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page