top of page

Groentetassen - 3 en 4 november


Deze week zit er in de groentetas (wijzigingen voorbehouden):

1 persoons tas: pompoen, bloemkool of groene kool, knolselderie, andijvie, trostomaten, appels

2 persoons tas: pompoen, groene kool, knolselderie, andijvie, trostomaten

4 persoons tas: prei, rode kool, knolselderie, andijvie, trostomaten

Fruit: appels Santana en banaan

Deze week zitten er echte stevige herfstgroentes in de tas: pompoen, groene en rode kool, knolselderie, prei. De andijvie en tomaten zorgen voor wat ‘luchtigheid’. Wel een pakket waar je alle kanten mee op kunt, want het hoeven echt niet allemaal stamppotjes te worden. Knolselderie en rode kool smaken ook prima in een salade, groene kool is heel lekker in een oosters gerecht en pompoen is ook heerlijk in een hartige taart of stoofpotje.

Ondertussen zijn we achter de schermen bezig om de eerste stap in de gewijzigde abonnementen uit te werken. Volgende week gaat het nieuwe 1 persoons abonnement van start. Ook de fruit en aardappelabonnementen wijzigen dan. Nog niet alle fruitabonnees hebben hun voorkeur aangegeven. Als we uiterlijk 3 november geen reactie hebben gehad, dan wordt het abonnement vanzelf overgezet naar een fruitabonnement groot.

Hartelijke groet,

Maaike Baack en Ria Marteijn

Tuin Salland


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page