top of page

Groentetassen - 1 en 2 september


Deze week zit er in de groentetas (wijzigingen voorbehouden):

1 persoons tas: prei, suikermais, bloemkool, zoete bataat, andijvie, aardappelen

2 persoons tas: prei, sperzieboontjes, bloemkool, zoete bataat, puntpaprika

4 persoons tas: prei (2 st), pompoen, andijvie, knolselderie, puntpaprika

Fruit: watermeloen en banaan

Aardappelen Rooien

Dinsdag was het zover: de aardappelen zijn gerooid! Er is weer een flinke voorraad Raja en Connect van het land gekomen. Daar komen we een heel eind de winter mee door. Bijgaand een paar foto’s van het rooien, waarbij we met een hele groep flink stof hebben staan happen. Het ging heel voorspoedig en de aardappelen kwamen mooi droog de grond uit. Het is wel het laatste jaar dat we de jongens van bio-boerderij De Vlastuin uit Vilsteren konden inhuren: ze gaan de oude aardappelrooier nu toch echt weg doen. Het kost hun iedere keer een paar dagen sleutelen om het oude beestje weer aan de praat te krijgen. Voor volgend jaar moeten we een andere oplossing zoeken.

Vanaf nu zijn er ook weer grotere hoeveelheden aardappelen te bestellen:

  • 10 kilo voor € 12,50

  • 25 kilo voor € 30,--

Wie een zak wil, kan dat uiterlijk dinsdag per mail doorgeven, dan nemen we ze op vrijdag of zaterdag mee naar het afhaalpunt.

Dan nog dit:

- Deze week zit de rekening van de maand augustus in de tas. Dat is een weekje later dan gebruikelijk, maar vorige week waren er nog heel veel mensen afwezig. De incasso’s worden volgende week gedaan.

- Graag willen Maaike en ik onder aandacht brengen dat het afzeggen van de groentetas uiterlijk op dinsdag (voor 18.00 uur) moet gebeuren. We merken dat het steeds vaker te laat gebeurt. De voorbereidingen voor het vullen van de tassen zijn dan al gestart (o.a. tassen klaar zetten en oogsten van de groenten).


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page