Ook zuivel en vlees?


Zoekt u naast een lokaal groente abonnement ook zuivel en / of vlees? Kijk dan eens bij de Zwolse Stadslanderijen. Tuin Salland levert groente, fruit en aardappelen aan de Stadslanderijen,

De Zwolse Stadslanderijen is een coöperatie van boeren in de stadsrand van Zwolle. Zij hebben voedsel, jij hebt een boodschappenlijstje. Zo eenvoudig kan het zijn. Ze verkopen naast groente en fruit, ook vlees, melk, kaas en eieren rechtstreeks aan de Zwollenaren. Lekker, biologisch en supervers eten is ook voor jou binnen handbereik!

Door rechtstreeks bij de Stadslanderijen je voedsel te kopen, heb jij gezond en lekker eten en zorg je bovendien voor een net inkomen voor de boeren. Wij zorgen met onze manier van werken voor herstel van bodem, natuur en landschap rondom de stad.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square