ZSL_logo_liggend.jpg

SKAL: 6057

KvK: 71028544

Privacy

Groentetassen - 20 en 21 juli

18 Jul 2018

Door:


Deze week zit er in de tas (wijzigingen voorbehouden):

 

Klein                     sla, bosbiet, spitskool, rode paprika, rode ui

Standaard           sla, andijvie (of bosbiet), courgette, spitskool, aubergine, rode ui

Groot                   sla, bosbiet ‘Cylindria’, courgette, koolrabi, rode paprika, rode ui

Extra groot         sla, bosbiet ‘Cylindria’, courgette, koolrabi, rode paprika, rode ui

 

Fruit klein           pruimen Opal (uit NL!)

Fruit groot          pruimen Opal en mini watermeloen

 

 

 

Van eigen tuin: sla (diverse soorten), bosbieten (2 soorten), courgette, koolrabi, andijvie. De rest van de groente is dit keer via de biologische groothandel ingekocht. Dit jaar hebben we naast de ronde bieten een nieuw soort gezaaid met de naam Cylindria. Ik heb een foto bijgevoegd en dan weet je waarom ze zo heten: het zijn langwerpige bieten. En soms zijn ze in een bochtje gegroeid .

 

De komende weken hebben we minder tassen te vullen, want veel abonnees zijn of gaan op vakantie. Gelukkig heeft een aantal abonnees iemand blij kunnen maken met een lekkere groentetas. Fijn dat dat is gelukt! Voor iedereen die (binnenkort) weggaat: fijne vakantie!

De tuin gaat natuurlijk gewoon door en Maaike gaat samen met Yael en Jeannine door met planten, oogsten, schoffelen. Zelf heb ik (Ria) binnenkort nog wel een korte vakantie. In die periode wordt de mail wel gelezen, maar het kan zijn dat het even wat langer duurt dan normaal voordat er een reactie komt.

 

Eet er weer lekker van komende week!

 

Hartelijke groet,

 

Maaike Baack en Ria Marteijn

Delen op Facebook
Delen via Twitter
Leuk!
Please reload

Uitgelichte berichten

Prijzen Abonnementen

December 26, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

December 26, 2019

August 31, 2018

Please reload

Archief