ZSL_logo_liggend.jpg

SKAL: 6057

KvK: 71028544

Privacy

Hoe gaat Tuin Salland met uw privacy om?

18 Jun 2018

Door:

Tuin Salland verwerkt gegevens van haar klanten, abonnees en medewerkers. We gaan zorgvuldig om met die gegevens. Om u te laten zien wanneer we gegevens verwerken en wat we ermee doen hebben we een privacy overzicht gemaakt. (Klik op de afbeelding voor een PDF weergave.)

 

Op de privacy pagina van deze website zullen we in de toekomst de meest recente privacy-overzichten en -verklaringen plaatsen. U kunt altijd contact opnemen met Martin als u vragen heeft over privacy ( Privacy@TuinSalland.nl )

 

Delen op Facebook
Delen via Twitter
Leuk!
Please reload

Uitgelichte berichten

Prijzen Abonnementen

December 26, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

December 26, 2019

August 31, 2018

Please reload

Archief