ZSL_logo_liggend.jpg

SKAL: 6057

KvK: 71028544

Privacy

Maaike is de nieuwe eigenaar van Tuin Salland!

4 Jan 2018

Door:

Vandaag hebben Vera en Johan de tuin officieel overgedragen aan Maaike. Dat maakt Maaike nu de enige eigenaar van Tuin Salland. In het bijzijn van de Stichting (eigenaar van de grond) en onder toeziend oog van de Notaris hebben Vera, Johan en Maaike voor de overdracht getekend.

Maaike zal met de medewerkers van de Tuin, zich vooral richten op het voortzetten van het bedrijf zoals het nu is: biologische groente telen en leveren aan de Zwollenaren in de vorm van groente-abonnementen.

Delen op Facebook
Delen via Twitter
Leuk!
Please reload

Uitgelichte berichten

Prijzen Abonnementen

December 26, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

December 26, 2019

August 31, 2018

Please reload

Archief