ZSL_logo_liggend.jpg

SKAL: 6057

KvK: 71028544

Privacy

Groentetassen - 3 en 4 november

1 Nov 2017

Door:

Deze week zit er in de groentetas (wijzigingen voorbehouden):

 

1 persoons tas: pompoen, bloemkool of groene kool, knolselderie, andijvie, trostomaten, appels

 

2 persoons tas: pompoen, groene kool, knolselderie, andijvie, trostomaten

 

4 persoons tas: prei, rode kool, knolselderie, andijvie, trostomaten

 

Fruit: appels Santana en banaan

 

Deze week zitten er echte stevige herfstgroentes in de tas: pompoen, groene en rode kool, knolselderie, prei. De andijvie en tomaten zorgen voor wat ‘luchtigheid’. Wel een pakket waar je alle kanten mee op kunt, want het hoeven echt niet allemaal stamppotjes te worden. Knolselderie en rode kool smaken ook prima in een salade, groene kool is heel lekker in een oosters gerecht en pompoen is ook heerlijk in een hartige taart of stoofpotje.

 

 

 

Ondertussen zijn we achter de schermen bezig om de eerste stap in de gewijzigde abonnementen uit te werken. Volgende week gaat het nieuwe 1 persoons abonnement van start. Ook de fruit en aardappelabonnementen wijzigen dan. Nog niet alle fruitabonnees hebben hun voorkeur aangegeven. Als we uiterlijk 3 november geen reactie hebben gehad, dan wordt het abonnement vanzelf overgezet naar een fruitabonnement groot.

 

 

Hartelijke groet,

Maaike Baack en Ria Marteijn

Tuin Salland

Delen op Facebook
Delen via Twitter
Leuk!
Please reload

Uitgelichte berichten

Prijzen Abonnementen

December 26, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

December 26, 2019

August 31, 2018

Please reload

Archief